سلام دوستای گلم

خوبید انشاله؟ ما که خوبیم. بابت تاخیر فک کنم دو سه هفته اییم منو ببخشید. خب یادتونه چند پست پیش گفتم تصمیماتی برای زندگی مون داریم درگیر همون تصمیماتیم :) خیلی خیلی خوشحالیم و حتما در چند روز اخیر بهتون خصوصی میگمش :)

حالا بریم سر اصل مطلب امروز با یه پست آرشیوی در خدمتتون هستم چون چند مدتیه غذا زیاد نمیپزم :)

ماهی حمام که فقط دو ماه فصلش هست و بسیار گوشتی نرم و خوشمزه هست.

این ماهی توی فصل بهار میاد و زودی میره من اولا نمیخاستم بخرم اما وقتی خیلی تعریفش شنیدم امتحانش کردم دیدم واقعا خوشمزه س پس انشاله سال دیگه اگه ماهی حمام دیدین حتما بخرین :)

امروز خدمتتون هستم با ماهی شکم پر

مواد لازم:

ماهی از کمر باز شده یک عدد

گشنیز و شنبلیه یک پیمانه

پیاز یک عدد بزرگ 

سیر یک بوته

ادویه و فلفل بسیار زیاد

نخ برای بستن ماهی

روش تهیه:

1. پیاز را خلال میبریم و توی روغت تفت میدهیم.

2. سیر را پاک میکنیم با مقداری نمک له میکنیم و به پیاز اضافه میکنیم. ادویه ها اضافه میکنیم.

3. سبزی را به پیاز اضافه میکنیم و تفت میدهیم.

4. ماهی را شسته و نمک میزنیم و به مدت یک ساعت میگذاریم. و بعد آب میزنیم.

5. ماهی را باز کرده و مقداری لیموعمانی را توی ماهی میپاشیم و مواد را توی ماهی میریزیم و با نخ ماهی را میبندیم.

6. ماهی را توی مخلوط آرد و زردچوبه میغلطانیم و توی روغن داغ سرخ میکنیم. اول درب ماهیتابه را میگذاریم یه طرف ماهی که خوب سرخ شد طرف دیگه ش رو آروم برمیگردونیم و سرخ میکنیم.

اگه شکسته توضیح دادم ببخشید.




سایر غذاهای دریایی با ماهی میگو مرکب ماهی را در اینجا ببینید ==> اینجا <==

یک ماهی شکم گرفته با یک نوع ماهی دیگر
 

http://tahereh.persiangig.com/my-blog/ashpazbashi/ghaza/mahi.meygoo/mahi.shekampor/DSC_06930.jpg

دوستان یه سر هم به اینجا بزنید کارهای دوستان عزیز
میتونید عکس غذاهایی رو که میپزید برای من بفرستید تا توی صفحه به نام خودتون انتشار داده بشه