سلام دوستان عزیزم
از بابت تاخیر در آپ کردن و سر نزدن به وبلاگ هاتون عذر میکنم. چند روزی گرفتار یه سری مسائل بودیم..
دوستای گل نمیدونم چرا گوگل ریدر برداشته شده من همیشه به وبلاگهای به روز شده به راحتی سر میزدم ولی الان دسترسی به هیچ لینکی ندارم غیر از هیستری لپ تاپ :( و این خیلی خیلی بده باید همه رو به بلاگفا اضافه کنم که با درگیری های من کاری بس طاقت فرسا خواهد بود. پس اگه دوست گلی رو فراموش کردم حتما بهم توی کامنت ها بگه و ناراحت نشید. در ضمن این کار گوگل بیسیار بیسیار زشت بود نگذاشت من بکاپ بگیرم :(

دوستای عزیزم سالگرد ازدواج مون رفته بودیم یه رستوران سنتی.
من استیک ماهی خوردم که کنار ظرف شام من مزه های متفاوت گذاشته بودن که این مزه بسیار بسیار خوشمزه بود البته یه ریزه کوچولو نه زیادش بعدا توضیح میدم چرا  ;-)  پس منم طبق معمول مواد اون رو گرفتم و توی خونه پختمش..

http://tahereh.persiangig.com/my-blog/ashpazbashi/ghaza/mahi.meygoo/mahii/DSC_13722.JPG

روش طبخ ماهی ها رو که قبلا کامل توضیح داده بودم فک کنم همه تون بلدید. پایین پست هم چند تا از اونا رو برای دسترسی آسونتر میگذارم.

پس امروز فقط اختصاص داره به مزه غذا کنار بشقاب.
برای طبخ این مزه به مواد زیر احتیاج دارید:
برنج آبکش شده یک پیمانه
هویج رنده درشت شده دو عدد متوسط
کلم برگ خورد شده به اندازه هویج
فلفل قرمز دو قاشق غذا خوری (بله این مزه بسیار بسیار تند هست و برای همین به مقدار کم در کنار بشقاب قرار میگیره)
 
برنج آبکش شده را با هویج و کلم و فلفل قرمز مخلوط میکنیم و میگذاریم توی ظرف دم بیاد.
به همین سادگی یک کزه فوق العاده در کنار غذاهاتون داشته باشید. 

http://tahereh.persiangig.com/my-blog/ashpazbashi/ghaza/mahi.meygoo/mahii/DSC_13720.jpg


روش طبخ چند مدل ماهی بسیار خوشمزه

ماهی سوخاری با باقالی پلو    ماهی رولی با رب انار 


کباب ماهی شیر کباب ماهی     فیله ماهی شیر