امروز هم مثل باقی روزها در کنارتون هستم با یک غذای خوشمزه ساده بدون احتیاج به دم کشیدن!
همونطور که میدونید ماکارونی لانه احتیاجی به دم کردن نداره و از لحاظ ارزش غذایی در رده بالایی قرار داره پس بهتره هر از چند گاهی به غذاهایی با ارزش بالا سری بزنیم.
سویای مکسوی هم سویای خوبی هست من چند مدتی هست از این سویا استفاده میکنم هم طعم های متفاوت داره که غیر از دودیش هیچکدوم طعمشون رو تا آخر کار نگه نمیدارن و  هم بدون طعم که بیشتر افراد توی آب داغ خیس ش میکنن اما خیس کردن سویا توی شیر داغ و آبغوره هم بد نیس امتحان کنید چون طعم لذیدی یه سویا ی شما میده. دانه های درشت و به شکل کنچه های گوشت و هم ریز داره. که ریزش رو بیشتر میپسندم.
خوب فک کنم به اندازه کافی از مواد غذای امروز صحبت شد حالا مواد لازم اساسی:

پیاز خلال یک عدد بزرگ
گوجه پوره شده یک عدد بزرگ
رب گوجه سه قاشق غذاخوری
سویای مکسوی خیس شده در شیر داغ یا آب داغ و یا آبغوره یه میزان لازم
کنسرو ذرت در صورت دلخواه
ماکارونی لانه ایی به میزان لازم (برای هر فرد 70 گرم)  دوتا کلاف برای یک نفر
روغن زیتون به میزان لازم

روش تهیه:
1. پیاز خلال شده را سرخ میکنیم. (برای از بین برد نفخ پیاز پیاز را بعد از خلال کردن یک بار با آب بشویید. یا یک استکان آب بجوشانید آبش که خشک شد روغن بریزید و سرخ کنید.)
2. سویای خیس شده را به پیاز داغ اضافه میکنیم و درب ماهیتابه را میبندیم 15 دقیقه میگذاریم یا سویا پخته بشه و آبش کشیده بشه. کنسرو ذرت را اضافه میکنیم.
3. پوره گوجه و رب گوجه را به مواد اضافه میکنیم. 5 دقیقه تفت میدهیم و یک استکان آب به مواد اضافه میکنیم درب ماهیتابه را میگذاریم تا مواد خوب جا بیافتن.
4. ماکارونی را توی آب داغ میاندازیم و ده دقیقه بعد آبکش میکنیم.
5. ماکارونی را توی ظرف دلخواه میریزیم و سس را روی ماکارونی منتقل میکنیم و با آلبالو و جعفری خورد شده تزیین میکنیم.
6. مقداری روغن زیتون را روی ماکارونی میریزیم و نوش جان میفرمایید.

امیدوارم از این دستور غذایی خوشتون اومده باشه و امتحانش کنید.