سس تند سیر

سلام سلام
این سس رو چند مدت پیش پختم خیلی خیلی خوشمزه س برای توی ساندویچ ها و همچنین میگو سوخاری و پفی و کلا همه چیز
مواد لازم برای تهیه سس:
گوجه فرنگی 5 عدد (سایز متوسط)
رب گوجه یک و نیم تا دو قاشق غذاخوری
پودر فلفل قرمز بستگی به ذائقه تون داره که میخواهید چقد تند باشه من 4 قاشق غذاخوری ریختم
فلفل سبز از اون تند ها دو عدد
پودر سیر نصف قاشق غذاخوری
سیر تازه ریز شده 3 حبه
آب یک لیوان
نمک به میزان لازم
زردچوبه نصف قاشق مرباخوری
سرکه یک قاشق مرباخوری
شکر نصف قاشق مرباخوری
گوجه فرنگی 5 عدد (سایز متوسط)
رب گوجه یک و نیم تا دو قاشق غذاخوری
پودر فلفل قرمز بستگی به ذائقه تون داره که میخواهید چقد تند باشه من 4 قاشق غذاخوری ریختم
فلفل سبز از اون تند ها دو عدد
پودر سیر نصف قاشق غذاخوری
سیر تازه ریز شده 3 حبه
آب یک لیوان
نمک به میزان لازم
زردچوبه نصف قاشق مرباخوری
سرکه یک قاشق مرباخوری
شکر نصف قاشق مرباخوری
روش تهیه:
1. گوجه ها رو تمیز بشویید.
2. گوجه فرنگی همراه با فلفل سبز و پودر فلفل قرمز، نمک، رب گوجه توی میکسر میریزیم و میگذاریم مواد خوب با هم مخلوط بشوند.
3. مواد بالا را به همراه آب توی یک کاسه میریزیم و میگذاریم روی حرارت کم اجاق.
4. سیر های حبه رو پاک میکنیم و میشوییم و ساطوری میکنیم.
5. حدود سی الی چهل و پنج دقیقه بعد سیر های خورد شده به همراه سرکه و شکر و همچنین پودر سیر را به سس بالا اضافه میکنیم و باز هم بیست دقیقه صبر میکنیم تا مواد خوب جا بیافته.
سس تون که غلیظ شد و خوب جا افتاد خاموش میکنید و میگذارید کاملا خنک بشه.
توی ظرف شیشه ایی تمیز میریزیدش و میگذارید یخچال.
حین کار اگر آب سس تون کم شد مقداری آب به سس اضافه کنید.
سعی کنید نمک کم استفاده کنید اما اگه خدای نکرده سس تون شور شد یکی دو تا گوجه رو توی میکسر له کنید و به سس اضافه کنید.
سس تون وقتی سرد شد غلظتش بیشتر میشه پس حواس تون به این موضوع باشه.
+ نوشته شده در پنجشنبه ۱۳ مهر ۱۳۹۱ ساعت 13:0 توسط طاهره حمزه ئیان
|